Ayağı kesilen vatandaşa Şahiner umut oldu

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, inşaatta çalışması esnasında ayağı kırılıp hastaneye kaldıran...

17 Kasım 2014 Pazartesi 12:54
 Ayağı kesilen vatandaşa Şahiner umut oldu


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, inşaatta çalışması esnasında ayağı kırılıp hastaneye kaldıran, daha sonrada şeker hastası olmasından dolayı bir ayağı kesilen vatandaşa protez ayak hediye etti. 

Akçay Mahallesi TOKİ evlerinde oturan 45 yaşındaki Neşet Karaman'ı geçen hafta evinde ziyaret edip aileye destek sözü veren Başkan Şahiner, 15 günlük çalışmanın ardından temin ettiği protezi Neşet Karaman'a hediye ederek yürümesine vesile oldu.

Kendisine teşekkür için gelen aileyi kapıda karşılayan Başkan Şahiner, "Belediye kadar gelmenize gerek yoktu. Siz vatandaşlarımızın ayağına bizler gidip, gücümüz nispetinde yardım yapmak mecburiyetindeyiz. Allah’ım başka kaza bela vermesin" dedi.

Karaman'ın ailesi de ,"Siz evimize gelerek bizleri ziyaret edip moral ve destek verdiniz. Ayrıca protez taktırarak yataktan çıkmama sebep oldunuz. Başkanım ‘Allah sizden razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar dileyip birlikte resim çektirdiler.





İHA

Son Güncelleme: 17.11.2014 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165