Aybüke için tek yürek oldular

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ı andık

23 Temmuz 2017 Pazar 22:32
Aybüke için tek yürek oldular


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, hain terör saldırısı sonucu şehit olan Osmancıklı öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına düzenlenen etkinliğe katıldı.

Milletvekili Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hain terör saldırısı sonucu şehit olan öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ın anısına düzenlenen Osmancık Çal Dağ yayla festivaline katıldıklarını bildirdi.

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın ve tüm şehitlerimizi Çal Dağ yaylasında dualarla yad ettiklerini belirten Uslu, şöyle devam etti: “Şehit Aybüke Yalçın için düzenlenen etkinliğe Osmaniye MHP Milletvekili Ruhi Ersoy,CHP Çorum MilletvekiliTufan Köse,AK parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte katıldık.

Osmaniye Milletvekili.Ruhi Ersoy ile hain terör saldırısında şehit olan Öğretmenimiz Aybüke Yalçın ve Osmancıklı şehitlerimizin kabrini ziyaret ettik.


AK Parti,CHP,MHP el ele verdik terörizme karşı mücadele eden Munzur'u, Erciyes'i, El Bab'ı Şehit Aybüke'nin memleketi Çal Dağ’dan selamlıyoruz.


Şehit olan Aybüke öğretmenimiz anısına düzenlenen programa desteklerinden dolayı Kültür Bakanlığımız, Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımız ve Tekmen Der'e teşekkür ederiz.

Toprağımızı vatan eyleyen, bayrağımızı mukaddes kılan aziz şehitlerimizi saygıyla yad ediyorum. Biz kutlu yürüyüşe çıktığımız ilk günden bu yana yolları adalet için, kalkınma için, istikrar için inşa ettik. Toprak bütünlüğümüze ve milli birliğimize göz dikenler ile onların maşalığını yapanlar, hatalarını anladıklarında çok geç olacaktır. Biz bölücü olmadık hiç bir zamanda olmayacağız. 80 milyon bir olup birbirimizi kucaklayacağız.Biz öyle bir milletiz ki bir ölür bin diriliriz.”

Uslu, Osmancık programında ayrıca Belediye Başkanı Hamza Karataş ve AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı’yı  AK Parti Çorum İl Teşkilatı yöneticileri ile birlikte ziyaret ederek istişare yaptıklarını, 
Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın Kızılırmak Islah çalışması hakkında bilgiler verdiğini kaydetti.

Uslu, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şube Başkanı Kasım Sekili ve Yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 23.07.2017 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.