Bağcılar’a asfalt

Çorum Belediyesi Bağcılar'da asfalt çalışması yapıyor

17 Mayıs 2018 Perşembe 14:46
Bağcılar’a asfalt

Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Alper Zahir ile birlikte Gülabibey Mahallesi Bağcılar 1. Cadde ve Bağcılar Sokaklarda devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Çorum Belediyesi’nin yaz günlerinin gelmesiyle şehrin değişik bölgelerde asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirten Gül, Fen İşleri Müdürlüğü’nün öncelik sırasına göre hizmetlerini sürdürdüğünü,  bunun yanında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda asfalt serimi yaptıklarını kaydetti.

Gül, yaptığı açıklamada,  “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte asfalt serme çalışmalarına başladık. Gülabibey Mahallesi Bağcılar 1.Cadde ve Bağcılar sokaklarda önceden tespit edilen yollarımıza asfalt serme işlemi yapıyoruz. Yolların büyük bir bölümünün asfalt çalışmaları sona erdi. Kısa süre içerisinde Bağcılar mevkiindeki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bağcılar mevkiinde toplam 1492 metre uzunluğunda asfalt serimi gerçekleştirdik. Bu da yaklaşık olarak 3500 tona tekabül ediyor.  Ekiplerimiz halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına gece gündüz çalışmalarına devam ediyor” dedi.

BORSA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ile birlikte Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alıcı hazır bulundu.

Gül ve Candan, geçtiğimiz ay yapılan seçimle başkanlık görevine seçilen Naki Özkubat ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Özkubat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti

Son Güncelleme: 17.05.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165