Bakan'dan müjde

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ortakışla Göleti sulama işinde kamulaştırma işlemlerinin başladığını duyurdu

20 Aralık 2017 Çarşamba 11:13
Bakan'dan müjde

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Sungurlu Ortakışla Göleti Sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Sungurlu Ortakışla Göleti Sulaması işinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından yıldırım hızında imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Sungurlu Ortakışla Göleti Sulaması’nın hizmete açılması ile 1.700 dekar araziye su temin edilecek.

Son Güncelleme: 20.12.2017 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165