Bekir ve Mukaddes’in mutlu günü

Kanal 19 Tv Genel Yayın Yönetmeni Satılmış Bıçakcı’nın oğlu Bekir Bıçakcı...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 11:58
 Bekir ve Mukaddes’in mutlu günü


Kanal 19 Tv Genel Yayın Yönetmeni Satılmış Bıçakcı’nın oğlu Bekir Bıçakcı, Arif Kara’nın kızı Mukaddes Kara  ile dünya evine girdi.


Leman-Satılmış Bıçakcı çiftinin oğulları Bekir, Feride-Arif Kara çiftinin kızları Mukaddes ile hayatını birleştirdi.


Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen nikah merasimine, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ile bazı parti yöneticileri ile Bıçakcı ve Kara aileleri katıldıl.


Genç çiftin nikâhını  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken, nikah şahitliklerini  Milletvekili Salim Uslu ile Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği(HÜMÖD) Başkanı Ahmet Ölçer yaptı.


Nikâh sonrası yaptığı selamlama konuşmasında davetlilere hitap eden Milletvekili  Salim Uslu ve Başkan Külcü, genç çifti ve ailelerini kutlayarak mutluluklar diledi.


Habercim19, genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar diler.



Son Güncelleme: 03.08.2015 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.