Belediye'den panel

Akıllı Kavşak konusu gündemde.

08 Kasım 2013 Cuma 16:53
Belediye'den panel

Çorum Belediyesi, altı farklı kavşakta uygulamak için çalışmalarını başlattığı akıllı kavşak sistemiyle ilgili panel düzenliyor.

Büyükşehir belediyeleri dışında ilk kez Çorum Belediyesi’nde uygulanacak olan Akıllı Kavşak Sistemlerini bilimsel bir bakış açısı ile kamuoyuna anlatacak. Akıllı ulaşım sistemlerine önem veren belediyeler arasında yer alan Çorum Belediyesi, önemli isimlerin sunum yapacağı Türkiye'de Akıllı Ulaşım Sistemleri adlı panel düzenliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ın oturum başkanı olarak katılacağı panelde Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Hediye Yüydeş, Yalova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Akbaş ve ISSD Elektronik ve Sistem Mühendisi Çağrı Yüzbaşıoğlu yer alacak.

13 Kasım Çarşamba günü Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda saat 14.00'da başlayacak olan panele tüm Çorum halkı davet edildi.


Son Güncelleme: 08.11.2013 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.