Belediye’den yol atağı

Çorum Belediyesi tarafından şehir genelinde başlatılan yol, kaldırım ve alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken vatandaşlar da bu durumdan hayli memnun.

04 Ağustos 2017 Cuma 15:40
 Belediye’den yol atağı


Çorum Belediyesi tarafından şehir genelinde başlatılan yol, kaldırım ve alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken vatandaşlar da bu durumdan hayli memnun.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, mahallelerden ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Hava şartları müsait olduğu sürece bakımını yapmadığımız sokak ve cadde bırakmayacaklarını ifade eden Zahir, “Bir taraftan yeni yollar için önemli kamulaştırmalar yaparak yeni yollar açıyoruz. Ekiplerimiz her gün şehrimizin farklı noktalarında alt yapısı tamamlanmış alanlarda belirlenen program dahilinde stabilize yol yapım çalışmalarına devam eden ekipler aynı zamanda bakım ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor.” dedi.


Ekiplerin halen Bağcılar 3. Cadde, Bağcılar 7. Cadde ve Bahar 6. Sokak’ta sandık kazı çalışması yaptığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Stabilize ve mekanik çalışmamız tamamlandığında 9.000 ton malzeme serimi yapmış olacağız. Alt yapı çalışmalarımız tamamlandığında bu yollarımıza 1.740 ton sıcak asfalt dökeceğiz. Bahçelievler Mahallesi İpeklievler 52. Sokağın devamı olarak 12 metre genişliğinde yeni bir yol çalışması başlattık. Yolda şu anda malzeme serim çalışmamız devam ediyor. Stabilize ve mekanik çalışmasından sonra sathi kaplama çalışması yapacağız.” d
iye konuştu.


 

 

Son Güncelleme: 04.08.2017 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165