Birinciye umre ziyareti

Gençlik Merkezi üye gençlerinden Nurefşan Uçgun umre ile ödüllendirildi

02 Ekim 2017 Pazartesi 16:01
Birinciye umre ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezince organize edilen Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler çeşitli etkinliklerin yanı sıra düzenlenen gezilerle de katılmış olduğu illerin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buluyor.


BİRİNCİYE UMRE ZİYARETİ

Mersin 23 Nisan Gençlik Kampına katılan gençler arasında yapılan 40 soruluk sınav ve 1 kompozisyon yarışmasında birinci olan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üye gençlerinden Nurefşan Uçgun Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2017-2018 eğitim öğretim içerisinde gerçekleştirilecek olan Umre ziyaretiyle ödüllendirildi.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklama da; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Kampları Dairesi Başkanlığı vesilesiyle düzenlediği gençlik kampları, gençlerimizi birleştirmesi, bütünleştirmesi ve kardeşlik dokularını kaynaştırması açısından büyük bir işlev üstleniyor. Biz de büyük önem arz eden bu projeye bir nebze katkıda bulunuyorsak ne mutlu" denildi. 








Son Güncelleme: 02.10.2017 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.