Bolu'dan acı haber geldi

3 yaşındaki Güler 4 bin kişinin kan vermesine rağmen hayata tutunamadı

09 Eylül 2017 Cumartesi 00:11
Bolu'dan acı haber geldi

Bolu’da, aylardır uygun ilik bulunması için kampanyalar düzenlenen 3 yaşındaki lösemi hastası Güler Gökmen tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 


Bolu’da, inşaat işçisi Coşkun Gökmen ve anne Fatma Gökmen, 3 yaşındaki kızlarını 6 ay önce dizlerindeki ağrı nedeniyle Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yapılan muayene sonrasında 3 yaşındaki küçük kıza lösemi tanısı konularak, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemotoloji, Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Uzun süre kemoterapi tedavisi gören Güler için ilik nakli yapılması kararlaştırıldı.

KAMPANYA DÜZENLENDİ


Güler’e uygun ilik bulunması için Bolu Valiliği geçen Haziran ayında kan bağışı kampanyası başlattı. Bolu’dan ve farklı illerden 4 bin kişinin kan vermesine rağmen, Güler için uygun ilik bulunamadı.

Güler Gökmen, dün Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Güler Gökmen'in cenazesi memleketi Çorum'un İskilip ilçesindeki Akpınar Köyü'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.




 

İHA





Son Güncelleme: 09.09.2017 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-09 19:33:24

allah anasına babasına sabır versin.

banner165