Borsa'dan öğrencilere kaban

Çorum Ticaret Borsası'ndan ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban

17 Ekim 2017 Salı 14:11
Borsa'dan öğrencilere kaban

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla, Çorum Ticaret Borsası ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yapıldı. 
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve Çorum merkezde bulunan ilköğretim-ortaöğretim okullarında, okul yönetimlerinin belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere kabanlar okul müdürlerine teslim edildi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) her yıl dar gelirli ailelere gıda, öğrencilere ise çeşitli yardımlarda bulunduğunu belirterek, “Geçen yıl da olduğu gibi bu yılda ilimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin kullanımına sunmak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile müşterek olarak hazırlattığımız kaban yardımı çerçevesinde; 32 okuldan, 350 kız,350 erkek öğrenci olmak üzere toplam 700 adet öğrenciye kabanyardımı yapıldı. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizin kabanlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz. Tüm öğrencilerimize 2017 ve 2018 eğitim - öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyoruz” ifadesini kullandı.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan ve okul müdürleri ise, TOBB desteği ile Çorum Ticaret Borsasının gerçekleştirdiği bu organizasyondan dolayı çok mutlu olduklarını, soğuk kış günlerinde çocuklara verilecek en güzel hediyenin bu olduğunu, bu nedenle TOBB ve Çorum Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Çorum Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen kaban teslim törenine Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ.Turan Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyesi Satılmış Boya ile okul Müdürleri katıldı.
İHA

Son Güncelleme: 27.07.2018 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165