Bu eşsiz güzellik çok yakınınızda

Evciortakışla Göleti tüm güzellikleri ile fotoğraflandı.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 13:52
Bu eşsiz güzellik çok yakınınızda

Çorum’un tanıtımına ve turizmine katkı sağlamak ve bu alanda çalışmalar yapmak amacıyla bir grup gönüllü çalışma başlattı.

İlk çalışma Çorum’da reklamcılık alanında önemli hizmetler veren Birmedya’nın destekleriyle merkeze bağlı Evciortakışla Göleti’nde gerçekleştirildi.

ÇFK ve Çorum Kültür ve Turizm Derneği üyelerinin de yer aldığı tanıtım gezisine katılan fotoğraf sanatçıları ve gönüllüler bir geceyi doğa harikası Evciortakışla Göleti’nde geçirdi. Orada bulundukları süre içerisinde bol bol fotoğraf ve video çekme imkânı bulan fotoğraf sanatçıları amaçlarının Çorum’un bilinmeyen doğa güzelliklerini tanıtmak olduğunu söyledi.

Doğa gönüllüsü ve fotoğraf sanatçısı Abdullah Paydar, bu zamana kadar hem bireysel olarak hem de tamamı gönüllülerden oluşan gruplarla çok sayıda doğa gezileri gerçekleştirdiklerini belirtti. Evciortakışla Göleti’nin de çok bilinmemesine rağmen fotoğraf sanatçıları ve doğa gezileri için çok güzel bir yer olduğunun altını çizen Paydar, buna benzer gezilerin bundan sonra da devam edeceğini vurguladı.

Akşam saatlerinde gölete ulaştıklarını, geceyi çadırlarda geçirdiklerini belirten Paydar, “Gölette güneşin doğuşunu fotoğrafladık. Göleti, tüm açılardan fotoğraflama ve videolarını çekme imkanı bulduk. Ayrıca, sabah erken saatlerde yaklaşık 3 saat süren bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Bu eşsiz güzelliği herkesin görmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.08.2018 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı 2018-08-18 22:01:54

Çorum için yapılanlara teşekkürler bu güzelliklerin devamını bekliyoruz,Ayrıca sizlere teşekkürler.

banner165