Bu etkinlik bisikletseverler için

Çorum'da bisiklet severlerin katılımı ile etkinlik düzenlenecek

29 Eylül 2017 Cuma 15:38
Bu etkinlik bisikletseverler için

Çorum Doğa ve Ekstrem Sporlar Kulübü Derneği (BİSBİSE) etkinlik düzenleyecek.

Dernek Başkanı Av. Gülhan Keleş’in verdiği bilgiye göre, Çorum bisiklet severlerin katılımı ile yarın (cumartesi) saat 14.00’te Kültür Park’ta toplanılacak. Saat Kulesi istikametinden Çorum Müzesi  izlenerek Özdoğanlar Sineması Kavşağı’ndan Anıt Park’a kadar bisiklet sürüşü gerçekleştirilecek.

Dernek Başkanı Av. Gülhan Keleş, yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik, ‘Sürdürülebilir ve aktif ulaşım, doğaya saygı ve trafik sorunlarına çözüm olabilecek bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Çorum Doğa ve Ekstrem Sporlar Kulübü Derneği tarafından düzenlenecek olup etkinlik yiyecek içeceklerine Toyota-Şamlıoğlu Bayii sponsor olacaktır. Bu etkinlik renkli görüntüleriyle Çorum’un tanıtımına katkı sağlayacağı gibi Çorum halkını spora, bisiklete ve bisikletli ulaşıma yönlendirerek doğaya saygılı nesiller yetişmesine vesile olacaktır.” dedi.


Öte yandan etkinlik güzergahı; başlangıç ve buluşma  noktası; Çorum Kültür Park’tan itibaren, Gazi Caddesi -Saat Kulesi- İnönü Caddesi-Cengiz Topel Caddesi-Çorum Müzesi-Özdoğanlar sineması kavşağı-Bahabey Caddesi-Anıt olarak planlandı.









 

Son Güncelleme: 30.09.2017 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165