Bu görüntüler artık olmayacak

Uydu antenleri ve güvenlik kameralarına standart geliyor

09 Ekim 2017 Pazartesi 13:25
Bu görüntüler artık olmayacak

Görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni binalarda kurulan merkezi uydu anten ve kamera kayıt güvenlik sitemlerine standart geliyor.


Konu hakkında açıklamada bulunan Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe, Bakanlık tarafından kendilerine gönderilen yazıyla yeni binalarda kurulan merkezi uydu anten ve kamera kayıt güvenlik sitemlerine görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla standart geleceğini bildirdi.


Başkan Göktepe ayrıca, kayıt dışı iş yapanların engellenmesi ve ortak uydu anteni ile kamera kayıt sistemlerindeki standartları artırmak amacıyla Bakanlık ile Federasyon arasında kontrol yönetmeliği hazırlanacağını da sözlerine ekledi.







Son Güncelleme: 09.10.2017 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165