Bu köyde kros parkuru var

Bozboğa köyüne kros parkuru yapıldı

04 Ekim 2017 Çarşamba 13:04
Bu köyde kros parkuru var

Çorum merkeze bağlı Bozboğa Köyü Muhtarı Doğan Kara, Çorum Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılan hizmetleri aktardı
.

İl Özel İdaresi’nin özellikle son 3 yılda büyük hizmetler yaptığını ve bu hizmetlerden tüm köy halkı olarak memnun olduklarını dile getiren Bozboğa Köyü Muhtarı Kara, köylerinin 415 nüfus ve 125 haneden oluştuğunu hatırlattı.

Geçim kaynağı olarak tarım ve hayvancılığın köyde büyük paya sahip olduğunu belirten Kara, şöyle dedi; “İl Özel İdaresi tarafından 2000 dönüm araziyi sulama kapasiteli sulama tesisinin yanı sıra ağaçlandırma, içme suyu tesisi yapıldı. Köyümüze 13.000 m² parke taşı döşendi. Köyümüzün kanalizasyon sorunu çözüldü. Ayrıca KÖYDES kanalıyla mezarlık, şadırvan ve köy konağının yapım, bakım ve onarımları yapıldı. Bizim için önemli hizmetlerden birisi de köyümüzde kros parkurunun yapılmış olmasıdır. İl Özel İdaresi tarafından köyümüze kazandırılan kros parkuru sayesinde köyümüzde Türkiye Şampiyonaları yapılmaktadır. Öte yandan köyümüze çalışmak için gelen mevsimlik işçilerin alt yapı çalışmaları yapıldı ve kendilerine römork verildi."

Asfaltın yenilenmesini ve kalan az miktarda parke taşının döşenmesini de talep ettiklerini belirten Kara, Çorum Valiliği İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi’ne yapılan destek ve hizmetlerden dolayı köy halkı adına teşekkür etti.







Son Güncelleme: 05.10.2017 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abullak yılmaz 2017-10-07 08:37:35

Muhtarım allah yolunuzu açık etsin inşallah bu çorumun senin gibi insanlara ihdiyacı var her zaman bizde üsdümüze düşen göreve her zaman hazırız sana ve ekibine teşekkür ederim Tebrikler