Buğrahan ile Zuhal’in mutlu günü

Buğrahan Demiran, Zuhal Sarıkatipoğlu ile hayatını birleştirdi.

24 Eylül 2018 Pazartesi 23:31
Buğrahan ile Zuhal’in mutlu günü

Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Demiran’ın oğlu, TOBB Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu Buğrahan Demiran, TOBB Üniversitesi İşletme mezunu Zuhal Sarıkatipoğlu ile hayatını birleştirdi.

Şadan-Ertuğrul Demiran çiftinin oğulları Buğrahan ile Gönül-Ömer Yaver Sarıkatipoğlu çiftinin kızları Zuhal’in düğün töreni geçtiğimiz hafta sonu Yıldız Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düğün törenine CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Ticaret Müdürü Fikret Yıldırım, Türkiye Halter Federasyonu eski Başkanı Kenan Nuhut, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Akkaya ve Çakır aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikâhını Belediye Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Çorum Milletvekili Tufan Köse, Ticaret Müdürü Fikret Yıldırım, Dr. Vahit Demiran, Doğanlar Çelik Döküm ve Tarım Makinaları Genel Müdürü Tolga Doğan ile Şakalak Tarım Makinaları Genel Müdürü Mustafa Genç yaptı.

Son Güncelleme: 25.09.2018 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165