Bunlara inanmayın

Cami cemaatinden para topladı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 22:07
 Bunlara inanmayın


Çorum Belediyesi Zabıta ekipleri, dilencilere göz açtırmıyor. İnsanların iyi niyetlerini suiistimal eden dilenciler Cuma Namazını fırsat bilerek cami cemaatinden para topladı.


Küçük Sanayi Sitesi Cami’inde gerçekleşen olayda“Cuma hutbesinde bir hasta çocuk bizlerden sadece dua istiyor para istemiyor. Dualarınızı esirgemeyiniz.” sözlerini kendilerine bir çıkar kapısı yapan dilenciler “O hasta benim, kalp hastasıyım” diye bağıran çocuğa namaz çıkışı cami cemaati para vermek için yarıştı.


Vatandaşlar, Cuma 
namazında cami cemaatinin iyi niyetini suiistimal eden dilencilere1.300TL verdi. Dilencilerin bu davranışı Zabıta, Polis ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelinden oluşan mobil dilenci ekibinin gözünden kaçmadı. Ekipler yaptıkları incelemede çocuğun hasta olmadığı, milletin duyguları ile oynayan dilenciler olduğu ortaya çıktı. Ekipler vatandaşların bu tür duygu sömürüsü yaparak para isteyenlere itibar etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. 

Son Güncelleme: 20.08.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.