Cadde trafiğe kapatılıyor

Sungurlu’da Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Ramazan ayı boyunca iftar sonrası araç trafiğine kapatılarak sadece yayalara açılacak.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 16:41
Cadde trafiğe kapatılıyor

Sungurlu’da Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin 21 Mayıs 2018 Pazartesi gününden itibaren Ramazan ayı boyunca akşamları araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinin araç trafiğine kapatılarak burada etkinliklerin düzenlendiğini hatırlatarak, bu uygulama sonrası istişareler sonucu herkesin üzerinde uzlaştığı bir karar ile söz konusu caddenin Ramazan ayında da araç trafiğine kapatılmasının uygun görüldüğünü söyledi.

Pazartesi gününden itibaren iftardan itibaren saat 24.00’e kadar caddenin araç trafiğine kapatılacağını belirten Kaymakam Gözen, uygulamayı takip edeceklerini, mağduriyete neden olmayacak şekilde memnuniyet devam ettiği müddetçe uygulamayı sürdüreceklerini ifade etti.

Alınan kararla; 112 Acil Yardım İstasyonu ile Kaymakamlık binasına kadar olan cadde, Ramazan ayı boyunca akşamları araç trafiğine kapatılarak sadece yayalara açılıyor.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 19.05.2018 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.