Cenazeler gözyaşları ile toprağa verildi

Çorum'un Mecitözü ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölen 4 kişi toprağa verildi.

19 Ekim 2013 Cumartesi 14:40
 Cenazeler gözyaşları ile toprağa verildi


Çorum'un Mecitözü ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölen 4 kişi toprağa verildi. İlçeye bağlı Aşağıkörücek köyünde, akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga çıkmış 3'ü aynı aileden 4 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Silahlı çatışmada ölen Ahmet Yalvaç ile Nazegül Üzlü, Bahri Üzlü ve Faik Üzlü'nün cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Mecitözü Devlet Hastanesi Morgu'na getirilen cenazeler sabah saatlerinde köylerine gönderildi. İlk olarak Ahmet Yalvaç'ın cenazesi hastaneden alınarak Karacaören köyünde toprağa verildi.

Bahri, Nazegül ve Faik Üzlü'nün cenazeleri de Aşağı Körücek köyüne getirildi. Üzlü ailesinin bazı yakınları fenalık geçirirken jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Bahse konu 3 kişinin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

(CİHAN)




Son Güncelleme: 19.10.2013 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165