Ceritoğlu’ndan, Özata’ya taziye ziyareti

Ceritoğlu, Havva Özata’a başsağlığı diledi.

11 Ağustos 2017 Cuma 11:50
Ceritoğlu’ndan, Özata’ya taziye ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, kayınvalidesi vefat eden AK Parti Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Havva Özata’yı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.


AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sungurlu’ya gelerek Salı günü kayınvalidesi hayatını kaybeden AK Parti Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Havva Özata’yı evinde ziyaret etti. Havva Özata ve annesi vefat eden eşi Mustafa Özata’ya başsağlığı dileğinde bulunan Milletvekili Ceritoğlu, Özata ailesinin acılarına ortak oldu.

Nermin Özata, böbrek yetmezliği teşhisi ile tedavi gördüğü Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde Salı günü hayatını kaybetmiş, cenazesi Çarşamba günü öğle namazından sonra Sarıtepe Mezarlığına defnedilmişti.

Habercim19, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diler.


Son Güncelleme: 11.08.2017 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165