Çorum Ülkü Ocakları’na övgü

Çorum Ülkü Ocakları'nın 12 Eylül’ün yıldönümünde Çorum’da kabirleri bulunan ülkücü şehitlerin hatırasına sahip çıkmasına MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili hemşehrimiz M. Hidayet Vahapoğlu'ndan takdir geldi.

14 Eylül 2018 Cuma 00:11
Çorum Ülkü Ocakları’na övgü

Çorum Ülkü Ocakları 12 Eylül’ün yıldönümünde Çorum’da kabirleri bulunan ülkücü şehitlerin hatırasına sahip çıktı.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, ülkücü şehitlerin hatırasına sahip çıkmak adına 12 Eylül’ün yıldönümünde Ulu Mezarlık’ta bulunan Kerep Sarı ve Halil Sucu’nun kabirlerini yenilediklerini belirterek, “Allah hayırseverlerden razı olsun.”dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Ünlü’nün Twitter’den yaptığı paylaşıma, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili hemşehrimiz M. Hidayet Vahapoğlu da bir not düştü. Vahapoğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Allah, Şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı takdire şayan bir hizmet yapmış, Allah emeği geçenlerden razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.09.2018 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Kambur 2018-09-14 11:18:11

Var olsun Ülkü Ocakları ...

banner165