Cumhuriyet Savcısı'na veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu Müfettişliğine atanan Çorum Cumhuriyet Savcısı iken Yasin Küçükkılıç için veda yemeği düzenlendi

08 Aralık 2017 Cuma 19:41
Cumhuriyet Savcısı'na veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu Müfettişliğine atanan Çorum Cumhuriyet Savcısı iken Yasin Küçükkılıç için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Arıkan ile Hakim ve Cumhuriyet Savcıları katıldı.

Törende, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Arıkan kısa birer konuşma yaparak, Çorum Cumhuriyet Savcısı Yasin Küçükılıç’a yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler ve plaket ve hediye takdim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.