Dualarla ebediyete uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Çorum Hakimiyet Gazetesi Muhabiri...

17 Eylül 2014 Çarşamba 18:30
 Dualarla ebediyete uğurlandı


Geçirdiği kalp krizi sonucu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Çorum Hakimiyet Gazetesi Muhabiri meslektaşımız Erol Taşkan’ın annesi Sügeda Taşkan (74) toprağa verildi.


Meslektaşımız Erol Taşkan’ın annesi Sügeda Taşkan öğle namazını müteakiben Ulucamii’de kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.


Cenaze namazına Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan ve Alper Zahir, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Müftü Mehmet Aşık, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Çorum Hakimiyet Gazetesi yönetici ve çalışanları, bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları, Çorum basın camiasının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Akkent Hz. Ebubekir Camii İmam Hatibi Orhan Taşkan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Sügeda Taşkan için helâllik dilendi.


Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Taşkan cenazesi, Üyük Köyü mezarlığında toprağa verildi.


Habercim19, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diler.





Son Güncelleme: 18.09.2014 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.