Dünyalar onun oldu

Çaldırdığı bisikletinin üzülen Halil Enes'e yeni bisiklet

05 Eylül 2017 Salı 18:36
Dünyalar onun oldu

Çorum Belediyesi tarafından kendisine Futbol Turnuvası’nda hediye edilen bisikletini çaldıran Hıdırlık Kur’an Kursu öğrencisi Halil Enes Kise, bayramda tekrar bisiklete sahip olmanın sevincini yaşadı.

Bir internet sitesi ihbar hattına çalınan bisikletinin bulunması için bisikletiyle çektirdiği bir fotoğrafı gönderen Halil Enes Kise’nin bisikleti bulunamadı ama sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan “Kayıp bisikletini arıyor” paylaşımının ardından paylaşımı gören ve bu duruma üzülen Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun tarafından Enes’e bisiklet hediye edildi.

Kendisinin de küçükken imkansızlıklar içinde aldığı bisikletini kaybettiğini ve ailesinin maddi durumunun yetersiz olmasından dolayı bir daha bisiklete binemediğini ifade eden Başkan Uzun, sosyal paylaşım sitesinden gördüğü kayıp ilanının ardından ve önümüzde de Kurban Bayramı olması münasebetiyle Enes’i sevindirmek istediğini söyledi.


Halil Enes Kise’ye telefonla ulaşan ve kendisine bisiklet hediye etmek istediğini ifade eden Uzun, Enes’in bu talebine olumlu yaklaşmasının ardından Enes’le ikamet ettiği Kafkasevler’de buluşarak bisikletini hediye etti.


Tekrardan bisiklete kavuşmanın mutluluğu gözlerinden okunan Enes’e nasihatlerde de bulunan Oda Başkanı Uzun, yoğun trafikte bisiklet kullanmamasını ve bisikletini bir daha çaldırmamasını söyleyerek, “Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Çocuklar üzülmesin, çocuklar gülsünler” dedi.








Son Güncelleme: 05.09.2017 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.