Durgun ve Yarımca ailelerinin mutlu günü

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun...

26 Ekim 2015 Pazartesi 09:52
Durgun ve Yarımca ailelerinin mutlu günü

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ve Sebiha Durgun çiftinin oğlu Yasin ile Çorum Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Şemsettin Yarımca ve Sıdıka Yarımca çiftinin kızı Büşra dünya evine girdi.

Genç çiftin düğünleri hafta sonu Vadi Restoran’da yapıldı. Düğüne Çorum Milletvekilleri ve TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Tufan Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topcubaşı Ekici, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini Milletvekilleri Salim Uslu, Tufan Köse, Milletvekili Adayı Av. Aybüke Topcubaşı Ekici ve Sıddık Doğan yaparken Uslu, Köse, Ekici ve Külcü  yaptıkları konuşmalarda genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.