Ela Ela Bungalow evlerde tatil keyfi

Balıkesir’in Ören mevkiinde bulunan Ela Ela Bungalow evler doğa ve denizin bir arada olduğu keyifli bir tatil fırsatı sunuyor.

19 Ağustos 2018 Pazar 01:30
Ela Ela Bungalow evlerde tatil keyfi

Balıkesir’in Ören mevkiinde bulunan Ela Ela Bungalow evler doğa ve denizin bir arada olduğu konforlu ve renkli bir tatil fırsatı sunuyor.

Fatih Mehmet Gencan’ın sahibi olduğu işletmenin yöneticiliğini yapan hemşehrimiz Hüseyin Önen, Ela Ela Bungalow evlerin tatil ve turizm merkezi Ören’de konuklarına kaliteli ve konforlu hizmet sunduğunu söyledi.

Hemşehrimiz Hüseyin Önen’in verdiği bilgiye göre, Ela Ela Bungalow evler  ile denize sadece 200 metre mesafede konaklamak mümkün oluyor. İlçe merkezine 300 metre uzaklıkta bulunan tesiste her bir oda, bungalow ev tarzında oluşturulmuş. Bahçede toplamda üç adet bulunan apartta kalmak için rezervasyonlar tesis telefonu aracılığıyla yapılabiliyor. Her bir apartın hazır hale getirildiği ve hizmete sunulduğu 2017 yılından beri yılın 365 günü boyunca hizmet verilmeye devam ediliyor. 24 saat açık resepsiyonla iletişime geçilebiliyor.

ODA İMKANLARI

Ela Ela Bungalow Evler için belirlenmiş olan üç adet oda bulunuyor. Üç oda türünde de standart oda özellikleriyle hizmet veriliyor. Tesisteki standart bungalowlar 20 metrekare büyüklüğe sahip, üç yetişkin+1 çocuk kapasiteli. Her bir apart bünyesinde dolap, vantilatör, banyo, saç kurutma makinesi, terlik, uydu kanalları, LCD Tv, bahçe manzarası, balkon, mutfak, mutfak araç gereçleri, buzdolabı, tuvalet, 1 adet tek kişilik yatak ve 1 adet iki kişilik yatak bulunuyor.

YEME İÇME

Tesiste her bir bungalow bünyesinde mutfak ve gerekli olan tüm mutfak araç gereçlerine yer veriliyor. Bu sayede konaklayacak olan müşterilerin kendi istedikleri yemekleri yapmaları son derece kolay oluyor.

KONUM

Evler bahçe geneline yayılmış şekilde, Ela Ela Bungalow Evler olarak tanımlanan tesiste yer alıyor. Ören mevkiine toplu taşıma araçlarıyla, taksiyle veya kişisel aracınızla yapacağınız yolculuğun ardından ulaşabilirsiniz. Tesise ise Enver Güreli Caddesi ile Hüseyin Öğütcen Bulvarı kesişim noktasında, bulvarda sağ tarafta ulaşmanız mümkün.

ARTILARI EKSİLERİ

Tesis plaja 200 metre, merkeze 300 metre, otogara 2 kilometre, havaalanına  10 kilometre uzaklıkta. Her zaman için temiz yatak, çarşaf, banyo, mutfak ve oda bulmak mümkün. Bahçe  düzenli olarak zararlı otlardan arındırılıyor, ağaçların bakımı yapılıyor.

YORUMLAR

Ela Ela Bungalow Evler tesisi Ören otelleri arasında apart olarak kullanılabilen en temiz evlere ev sahipliği yaptığı yönünde yorumlar yapılıyor. Odaların ferah olduğu, havalandırmanın yeterli, doğayla iç içe yaşamak isteyenler için uygun ve temiz olduğuyla ilgili yorumlarla karşılaşılıyor.

Son Güncelleme: 20.08.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çok güzeldi 2018-08-22 08:19:20

Biz temmuz ayında bir gece kalmıştık muhteşemdi gittiğimiz engüzel yerlerden biriydi diyebiliriz personel guleryüzlü yardımcı kahvaltılarında herşey organik ve taZeydi bizim inci adresimiz oldu ela ela bungalov evleri

Avatar
Sahin 2020-01-12 20:33:11

Plaja, kafelere, pazara yakın olması buyuk avantaj

Avatar
Mustafa Çelik 2021-06-24 11:35:53

tatil ve konaklama çok güzel herkesin istediği gibi villa tarzı evlerde konaklamak gibi