Engel tanımayan sevgi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yüksel Ekti ve Meryem Bolat çiftinin nikâhını kıydı.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 16:53
 Engel tanımayan sevgi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yüksel Ekti ve Meryem Bolat çiftinin nikâhını kıydı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Külcü, Ekti ve Bolat çiftine hayırlı bir ömür ve hayırlı bir evlilik dileğinde bulundu.


Genç çiftin yakınlarının da katıldığı nikâhta mutlulukları dışarıdan okunan çift, kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve nikâhlarına aracılık eden AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Meryem Demir’e teşekkür etti.


Damat Yüksel Ekti çok heyecanlı olduğunu belirterek, nikâh aşamasına gelene kadar çok zorluk çektiklerini ancak tüm zorlukların üstesinden büyükleri sayesinde geldiklerini ve böyle mutlu bir sona ulaştıklarını söyledi.


Yüksel Ekti ve Meryem Bolat çiftinin nikâh şahitliğini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Didem Ildırar ve Seda Yağlı yaptı. 




Son Güncelleme: 01.07.2015 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165