Esin ve Muhammed’in mutlu günü

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın oğlu Muhammed Said Kaya, Esin İnan ile nişanlanarak...

09 Şubat 2015 Pazartesi 17:27
 Esin ve Muhammed’in mutlu günü


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın oğlu Muhammed Said Kaya, Esin İnan ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.


Aysel İnan’ın kızı Esin ile Ayşe ve Halil İbrahim Kaya’nın oğlu Muhammed Said’in nişan töreni, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.  Nişan törenine İnan ve Kaya ailelerinin yakınlarının yanı sıra Vali Ahmet Kara ile eşi Mesude Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, eşi Ebru Ceylan ve davetliler katıldı.


Evlilik yolunda ilk adımı atanan Esin ve Muhammed’in nişan yüzüklerini Vali Ahmet Kara ile Ahmet Sami Ceylan taktı.


Vali Kara, genç çifti tebrik ederek, nişanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Nişan töreni pasta kesilmesinin ardından müzik eşliğinde devam etti.


İl Genel Meclisi Başkanı Kaya Çerkez oyunu oynadı


Nişan töreninde, iki ailenin de Çerkez olması nedeniyle Çerkez oyunu da oynandı. Vali Ahmet Kara ile eşi Mesude Kara, nişan töreninde Çerkez oyunu oynayan gençleri de ilgiyle izledi.


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, oğlunun bu mutlu gününde Çerkez oyunu oynadı.




Son Güncelleme: 09.02.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.