Eski bakandan Osmancık turu

Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar’ın cenaze töreninin ardından Vali Sabri Başköy, Eski İçişleri Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Çorum Milletvekilleri TBMM idare Amiri Salim Uslu ve Cahit Bağcı ile beraberlerindeki protokol üyeleri Osmancık’ta incelemelerde bulundu.

30 Haziran 2013 Pazar 14:27
 Eski bakandan Osmancık turu


İlk olarak Ekip Tekstil İnşaat Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret A.Ş.’nin Tekstil Fabrikası’nı ziyaret eden Vali Sabri Başköy, İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ve beraberlerindeki protokol üyeleri, firma sahibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekip Tekstil Fabrikası’ndaki ziyaret ve incelemelerini tamamlayan Vali Başköy, İçişleri Eski Bakanı Sayın Şahin ve beraberindeki protokol üyeleri, Arafat Tepesi’nde Osmancık Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçenin eşsiz manzarasına hakim Osmanbey Konağı’nı ziyaret etti.

Osmancık Belediye Başkanı Yazıcı’dan Arafat Tepesi’nde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Başköy ve İçişleri Eski Bakanı Sayın Şahin, Arafat Tepesi’nde hizmete sunulan Osmanbey Konağı, alt yapı çalışmaları, kale restorasyonu ve ırmak ıslah projeleri hakkında da ayrıca bilgi aldı. 


Restoran bölümü işletmecileri Salih Derindere, Faruk Kumral ve Emrah Tüysüz’ü kutlayan Vali Başköy ve İçişleri Eski Bakanı Sayın Şahin, Osmancık’ın önemli merkezlerden birisi olduğunun altını çizerek, gerek ekonomik yönden gerekse tarihi konularda Osmancık’taki çalışmaların önemli olduğunu vurguladı.





Son Güncelleme: 30.06.2013 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.