‘EV’leniyoruz Fuarı’na katılım

Samsun'da düzenlenen '2. EV’leniyoruz Fuarı'na Çorum'dan da katılım oldu

12 Şubat 2018 Pazartesi 13:43
‘EV’leniyoruz Fuarı’na katılım

Samsun’da, 8-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenen “2. EV’leniyoruz Fuarı”nı 39 bin 850 kişi ziyaret etti.

TÜYAP tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz 2018, 2.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 8-11 Şubat 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Fuar evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat oldu. Samsun ve ilçelerinden, Ordu, Amasya, Sinop, Tokat, Çorum ve bölgede yer alan diğer illerden gelen ziyaretçiler Samsun 2. Ev’leniyoruz Fuarı’na akın etti. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinden toplam 39 bin 850 kişi fuarı ziyaret etti.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.