Farklı bir mekan; Cappello rosso

Cappello rosso Cafe-Bistro Çorumlular’ın hizmetine girdi.

10 Kasım 2018 Cumartesi 01:26
Farklı bir mekan; Cappello rosso

Cappello rosso Cafe-Bistro Çorumlular’ın hizmetine girdi.

İşletme Müdürü Merve Doğan Gürbüz'ün verdiği bilgiye göre, Eşref Hoca Caddesi Kerebigazi Öğrenci Yurdu altında açılan Cappello rosso Kafe modern dizaynı, ferah mekanı, sunduğu çeşit çeşit leziz yiyecek ve içeceklerle müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor.

Aileler ve gençler başta olmak üzere her yaş grubuna hitap edecek şekilde dizayn edilen Cappello rosso Kafe, üç ayrı kattan oluşuyor. Teras katı bulunan Cappello rosso Kafe’nin orta katında ise her hafta Çarşamba ve Cuma günleri 20.00-23.00 saatleri arasında canlı müzik var.

Restoran kafede Türk mutfağının yanı sıra dünyaca ünlü yemek ve içecek çeşitleri, klasik ve special kahve türlerinden ev yapımı tatlıya ve kahvaltı çeşitlerine kadar aradığınız bütün lezzetler bulunabiliyor.

Cappello rosso Cafe’nin orta katta oluşturulan Vıp Salonunda yemekli toplantılar, doğum günleri ve diğer organizasyonlar rezervasyonla düzenlenebiliyor.

Son Güncelleme: 10.11.2018 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.