Federasyona özel teşekkür

Çarşamba Pazarı'na verdiği destekten dolayı Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca’ya teşekkür edildi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 19:04
Federasyona özel teşekkür

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Çarşamba Pazarı’nın tekrar eski yerine kurulmasında emeği geçen Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca’ya Çorumlu pazarcı esnafı adına teşekkür etti.

Oda Başkanı Erdoğan Yılmaz, geçtiğimiz yıl Çorum Belediyesi ile pazarcı esnafı arasında yaşanan kriz nedeniyle Çorum’a gelerek tarihi pazarın kaldırılmaması için pazarcı esnafının yanında saf tutan ve pazar yerinde bir basın açıklaması yaparak esnafa destek veren Federasyon Başkanı Ali Karaca’ya minnettar olduklarını söyledi.

Federasyon Başkanları Karaca’nın konuyu Cumhurbaşkanı ve Başbakana taşıdığını ve bu süreçte kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade eden Erdoğan Yılmaz, “Bugün Çarşamba Pazarı eski yerinde hizmetine kaldığı yerden devam ediyor. Pazarcı esnafımız da mutlu, vatandaşlarımız da mutlu. Pazarın eski yerine tekrar taşınması sürecinde yanımızda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Federasyon Başkanımız Ali Karaca başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.