Fırınlara sıkı denetim

Sungurlu'da fırınlar Zabıta ekiplerince denetlendi.

15 Kasım 2017 Çarşamba 11:06
Fırınlara sıkı denetim

Sungurlu Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçede faaliyet gösteren fırınları denetledi. Denetimde fırıncıların belgeleri kontrol edildi.
Sungurlu ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınlar her hafta olduğu gibi bu hafta yine sıkı denetimden geçti. Sabahın erken saatlerinde başlayan denetimlerde ekmek gramajları, temizlik, hijyen ve işyeri ruhsatları kapsamlı şekilde incelendi.
Sungurlu Belediye Başkanı
Abdulkadir Şahiner, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Zabıta ekiplerimiz her hafta Sungurlu’da faaliyet gösteren işyerlerinde denetimlerde bulunuyor. Halkımızın sağlığı,huzuru ve güvenliği bizim için en önemli konuların başında gelmektedir bu nedenle bu tür denetimlerin yapılmasını uygun görüyorum’’ diyerek görüşünü beyan etti.

Zabıtanın denetimlerini yerinde bulan vatandaşlar ise, " Yapılan ani denetimler, esnaflarımızın kendilerine çeki düzen vermelerini ve daha iyi şartlarda halka hizmet sunmalarını sağlıyor. Böylece iyi şartlarda hizmet sunan esnaflarımızda zan altında kalmaktan kurtuluyor. Bu denetimlerin daha sık yapılmasını istiyoruz" diyerek memnuniyetlerini bildirdiler.
Zabıta Müdürü Kemal Karaman ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada Zabıta ekiplerimizin, halkımızın sağlığı ve huzuru için yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını, görülen eksikliklere karşı da esnafları uyardıklarını,.esnaflarımızada bu denetimlerde bize göstermiş olduğu kolaylık, ilgi ve alaka içinde ayrıca teşekkür ettiklerini ,bundan sonrada bu denetimlerimizi rutin bir şeklide yapmaya devam edeceklerini ifade etmiştir.

Son Güncelleme: 15.11.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.