Gazilerimizi unutmadılar

Şoförler Odası Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

20 Eylül 2017 Çarşamba 15:39
Gazilerimizi unutmadılar

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, 19 Eylül Gazileri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Muharip Gaziler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Muharrem Gül ve yönetim kurulu üyelerini dernek merkezinde ziyaret etti.

Oda başkanı olduğu günden buyana çeşitli vesilelerle Muharip Gaziler Derneğine giden Tahsin Şahin’i Dernek Başkanı Muharrem Gül ve diğer gazilerimiz karşıladı. İçten bir sohbetin gerçekleştiği ziyaret sırasında konuşan Tahsin Şahin, şunları söyledi; “19 Eylül Gaziler Gününde Muharip Gaziler Derneğimizde şanlı gazilerimizle beraber olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Vatan, millet, bayrak, ezan ve namus uğrunda canlarını ortaya atarak, şahadet makamına erişmeyi arzu ederek, mücadele eden gazilerimiz bu ülkenin bizler için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattılar. Atalarımızdan miras aldığımız Gazilik Ruhu bağımsızlığımız ve birliğimiz tehlikeye düştüğünde bizlere güç veren manevi bir unsur olmaya devam etmektedir. Gazilerimizin eşsiz fedakârlıklarıyla bizlere emanet ettiği bu vatan topraklarını ve ay yıldızlı bayrağımızı korumak hayattaki en önemli vazifemiz olacaktır. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize Yüce Mevla’dan sonsuz rahmet diliyorum. Bugün ziyaret ettiğimiz gazilerimize sağlıklı ömürler temenni ediyorum.

Saygıdeğer gazilerimiz, bu vatanın evlatları sizlere minnettardır, daima da minnettar kalacaktır." Muharip Gaziler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Muharrem Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Değerli Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanımız Tahsin Şahin, ilk başkan olduğu günden beri çeşitli aralıklarla bizleri hatırlayarak derneğimizi ziyaret ediyor. Sizlerin huzurunda bu yakın ilgi ve alakasından dolayı Sayın Tahsin Şahin’e derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler bizlere büyük moral kaynağı oluyor” dedi.








Son Güncelleme: 20.09.2017 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165