Gençler Akşemseddin'de buluştu

TÜGVA gençleri Şuur Sohbetleri kapsamında Akşemseddin Camii'nde buluştu

02 Aralık 2017 Cumartesi 17:18
Gençler Akşemseddin'de buluştu

    Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) gençleri Şuur Sohbetleri kapsamında Akşemseddin Camii İmam Hatibi İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Zeki Kanbur’u ziyaret etti.

    Yatsı namazını cami cemaati ile birlikte eda eden gençler, ‘Bir Vakit Bir Dua’ başlığı altında Zeki Kanbur’dan vaaz ve nasihatler dinledi.

    TÜGVA İl Temsilcisi Kerep Ölçer, yaptığı açıklamada, “Camilerimiz sadece namazgâh yeri değil, aynı zamanda ilim irfan öğrenmek için birer medresedir. Safları sıkıştırarak gençlerimize bu anlayışı kazandırmak için gece gündüz gayret edeceğiz ve dini şuur sohbetlerimizi mümkün olduğunca her hafta ayrı bir camide gerçekleştireceğiz. ”dedi.

    İki yıl önce ibadete açılan Aksemseddin Camii’nin mimarisi ve kullanım alanıyla ilgili gençlere bilgi veren Zeki Kanbur genç sahabe Musab bin Umeyr’in hayatını anlatarak gençlerin sorularını cevaplandırdı.

    Kambur, her kesimin kendi inançları doğrusunda bir dava anlayışı olduğunu ancak en güzel davanın Allah’ın davasına hizmet etmek ve bu yolda olanlar ile birlikte yol yürümek olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 02.12.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.