Gençler askerlik telaşında

Kasım döneminde askere gidecek gençler heyecanlı

16 Ekim 2017 Pazartesi 13:09
Gençler askerlik telaşında


Kasım celp döneminde askere gidecek olan kısa ve uzun dönem asker adaylarının askerlik yerleri belli oldu. 

Sungurlu'da askere gidecek gençler, Askerlik Şubesi önüne asılan listelerden acemi birliklerinin yerlerini ve teslim olacakları tarihleri öğreniyorlar.


Milli Savunma Bakanlığı tarafından yılda dört kez gerçekleştirilen askere alma işlemi Şubat, Mayıs, Ağustos ve Kasım olmak üzere toplam dört dönemde gerçekleştiriliyor.


Kasım Celp döneminde askere gidebilmek için Mayıs sonunda alınmaya başlayan başvurular 31 Ağustos tarihinde sona erdi. Bu sene 97/4 tertiplerinin buluşacağı Kasım celp dönemine kısa bir süre kala vatandaşlar askerlik yerlerini öğrenmiş oldu.


97/4 Kasım celbinde askere gidecek olan adayların askerliğin ilk aşaması olan acemi askerlik işlemlerini gerçekleştireceği şehir ve birlikler 15-21 Ekim tarihleri içerisinde açıklanırken, askere gidecek olan adaylar e-devlet üzerinden de askere gidecekleri yerleri sorgulayabilecek.




SUNGURLU








Son Güncelleme: 16.10.2017 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.