Gençlerle bowling oynadı

Belediye Başkanı Zeki Gül, adın Kültür, Gençlik ve Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti

13 Mart 2018 Salı 20:05
Gençlerle bowling oynadı

Belediye Başkanı Zeki Gül Buhara Kültür Merkezi bünyesinde bulunan Kadın Kültür, Gençlik ve Engelli Eğitim Merkezi’ni açılan kursları ziyaret etti.

Gül, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve kurs öğreticilerinden kültür merkezinde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldıktan sonra gençlerle voleybol, futbol ve bowling oynadı.

Çorum Belediyesi’nin kadın, genç ve engellilere yönelik çalışmalarına dikkat çeken Gül, sosyal belediyecilik alanında, insana verilen değeri ifade etmesi bakımından en önemli hizmetlerinden bu merkezler olduğunu kaydetti. Gül, 6 mahallede bulunan mmerzezlerde kadın ve gençlerin, ilgi ve yeteneklerine uygun olan kurslara katılarak kendilerini geliştirdiklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 13.03.2018 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.