Genel Başkan övdü

TŞOF Genel Başkanı Apaydın, Çorum Şoförler Odası'nın çalışmalarını övdü.

10 Haziran 2018 Pazar 10:57
Genel Başkan övdü

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın geleneksel iftarında şoför esnafı bir araya geldi.

İftar programına katılan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, “Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odasının geleneksel olarak düzenlediği iftar davetine her yıl katılmak için gayret gösteriyorum. Ramazan birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Biz de bu doğrultuda esnafımızla ve dostlarımızla buluştuk. Bu organizasyonu her yıl özveri ile düzenleyen Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanımız Tahsin Şahin'i canı gönülden kutluyorum. Çorum'da güzel işlere imza atıyor. Başarılı çalışmalarının da devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de, Çorum’da zor şartlarda görev yapan şoför ve nakliyecilerin birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olduğunu göstermek için böyle bir davet gerçekleştirdiklerini belirterek, iftara katılan herkese teşekkür etti.

İHA

Son Güncelleme: 10.06.2018 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.