Gözyaşları içinde toprağa verildi

Samsun'da makamında intihar eden Çorumlu Polis Okulu Müdürü Cihan Alagöz, gözyaşları içinde toprağa verildi

29 Ağustos 2018 Çarşamba 18:29
Gözyaşları içinde toprağa verildi

Makamında intihar eden Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cihan Alagöz, memleketi Çorum’da son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen törenin ardından 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cihan Alagöz’ün naaşı memleketi Çorum’a gönderildi. Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Alagöz’ün cenazesi daha sonra törenin yapılacağı Ulu Cami’ye getirildi. Cami bahçesinde taziyeleri kabul eden Cihan Alagöz’ün eşi Nurgül Alagöz ve kızları Emine Alagöz ile Ceren Alagöz gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze törenine Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alagöz’ün cenazesi, Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165