Güngörmüşler sezonu açtı

Çorum’da her gün ikindi namazından sonra Tıkı’nın Kahve’de buluşan Güngörmüşler Ekibi...

08 Haziran 2015 Pazartesi 11:27
 Güngörmüşler sezonu açtı


Çorum’da her gün ikindi namazından sonra Tıkı’nın Kahve’de buluşan Güngörmüşler Ekibi önceki gün Bahri Alkan’ın Ayarık’taki bağ evinde bir araya geldi.


Bahri Balcı başkanlığında bir araya gelen ekipte İbrahim Demirci, İsmet Sarıtekin, Bahri Alkan, Ahmet Çıtak, Mehmet Hıra, Erol Çağlayan, Erol Alaybeyoğlu, Ali Sapancı, Bahattin Küreli, Fevzi Eker, Ahmet Aslanbey, Ayhan Çöplü, Mehmet Eskizara, Daver Kolağasıoğlu, Mehmet Kaya, Rıza Yıldırım, Erhan Esen, Cemal Kaçar, Osman Ünsal, Berdur Güçlü, Mustafa Özken, İsmail Duran Eker, Uğur Tonbuş ve Tuygun Kapısız yer aldı.


30 kişiden oluşan ekipte yer alan Mustafa Balcı, Hasan Kestek, Cavit Kolağası, Korhan Demirci ve Fevzi Ekici ise mazeretleri nedeniyle buluşmaya katılamadı.


Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada anılarını tazeleyen Güngörmüşler Ekibi, yapılan ikramların ardından aralarından ayrılarak ahirete intikal eden arkadaşları için de dua ettiler.




Son Güncelleme: 08.06.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.