Halk otobüslerinde klima denetimi

Çorum Belediyesi'nin toplu taşıma hizmeti sunan özel halk otobüslerinde klima denetimi yapacağı açıklandı.

07 Ağustos 2018 Salı 16:20
Halk otobüslerinde klima denetimi

Toplu taşımada yeni döneme geçen Çorum Belediyesi'nin toplu taşıma hizmeti sunan özel halk otobüslerinde klima denetimi yapacağı açıklandı.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, halk otobüslerinde ve klimalı duraklarda rutin olarak klima denetimi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, "Şehrin muhtelif yerlerinde 23 adet klimalı durağımız var. Bunların klimalarını sürekli olarak kontrol ediyoruz. Yeni dönemde toplu taşıma otobüslerinin klimalarının düzenli çalışıp çalışmadığı da belediyemizin Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz bir ekiple rutin olarak denetleniyor.” dedi.

Öte yandan Çorum Belediyesi bazı vatandaşlara klimalı duraklarla ilgili düşüncelerini sordu. İşte yorumlar;

‘KONFOR ARTIYOR’

Klimalı durakların bu halka yapılmış en güzel hizmetlerden bir tanesi olduğunu belirten Türker Ülkü,"Vatandaşlar yazın serin, kışın da sıcak ve konforlu bir ortamda otobüs bekliyor, bu çok güzel bir hizmet. Çorum'un bu şekilde hizmetlerle örnek bir il olmasını isterim, başarılı bir çalışma" diye konuştu.

SADECE OTOBÜS BEKLEYENLER DEĞİL...
Klimalı duraklar sıcak yaz günlerinde otobüs bekleyenlere hizmet vermekle kalmıyor, sıcaktan bunalan vatandaşların da serinlemesi ve dinlenmesi için fırsat oluşturuyor.

Anketörlük yaptıklarını ve gün boyu dışarı da çalıştıklarını belirten Beyza Demir, "Tüm gün dışarıdayız, özellikle 3-4 gibi hava çok sıcak oluyor, biz de buraya girip serinliyoruz ve dinleniyoruz" dedi.

'ALLAH BELANI VERSİN SACİT!'

Hatırlanacağı üzere, habercim19 Yazı  İşleri Müdürü Elvan Yılmaz'ın yeni halk otobüsleriyle ilgili  'Allah belanı versin Sacit!' başlıklı yazısı yayımlanmış ve okurlardan büyük beğeni toplamıştı.

Son Güncelleme: 07.08.2018 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.