Hastane önünde tedbirler

Yeni hastane önünde trafik tedbirleri alınıyor

27 Eylül 2017 Çarşamba 15:05
Hastane önünde tedbirler

Çorum-Ankara Yolu üzerinde hizmete giren Hitit Üniversitesi Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir dizi trafik tedbiri alındı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta hastane önündeki kavşağa karşılıklı olarak sinyalizasyonlar yerleştirildi.

Yeni hastanenin karşısında bulunan İskilipli Atıf Hoca Öğrenci güzergahına yaya geçidi yapıldı, ayrıca her iki tarafa otobüs durakları yerleştirildi.

Hastane önüne yaklaşan araç sürücülerinin hızı azaltması için ikaz çizgileri, öğrenci geçişi işaretleri ile yaya yol çizgileri de çizilerek tamamlandı.

Hastane önünde araç ve yaya yoğunluğunun ortaya çıkarabileceği risklere karşı alt ve üstten dalma yöntemiyle kavşak yapılması hususunda ise çalışmalar bulunuyor.

 

Son Güncelleme: 27.09.2017 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baldo 2017-09-27 17:42:13

yani bunları eleştiriler gelmeden yapamadınız mı? allah korudu da ölen olmadı buda sizin için önemli gelişme ölüm vakasından sonrada yapabilirdiniz hehehehehehe...