Her iki sanayide temizlik

Hafta sonu Çorum Sanayi Sitesi ve Aşağı Sanayi’de kapsamlı bakım ve temizlik çalışması yaptı.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 01:08
Her iki sanayide temizlik

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hafta sonu Çorum Sanayi Sitesi ve Aşağı Sanayi’de kapsamlı bakım ve temizlik çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait araç ve ekiplerin sitenin dört bir yanında yaptığı temizlik çalışmalarına Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun da eşlik etti. Çorum Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlileri tarafından baştan aşağı temizlenen Çorum Sanayi Sitesi, artık daha yaşanılır bir görünüme kavuşurken, belediyenin bu uygulamasından oldukça memnun kalan esnaflar ise sanayinin temizlenmesi noktasında girişimlerde bulunan Oda Başkanı Necmettin Uzun’a teşekkür ettiler. Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Uzun ise, Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, Oda olarak her türlü talep ve isteklerini geri çevirmeyen belediye yöneticilerine teşekkür etti. Diğer yandan Temizlik İşleri ekipleri aşağı sanayide de kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı.

Son Güncelleme: 06.08.2018 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.