Her öğretmene bir fidan

Çorum'da görev yapan her öğretmen adına bir fidan dikiliyor

04 Aralık 2017 Pazartesi 16:29
Her öğretmene bir fidan

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çorum’da görev yapan 5 bin 939 Öğretmen adına merkeze bağlı Ömerbey Köyü’nde fidan dikildi.

Orman İşletme Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Mehmetçik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile birlikte her bir öğretmen adına görev yaptığı kentte 1 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Her ilde öğretmenler adına orman oluşturularak, ülke genelinde eş zamanlı olarak 24 Kasım’da 1 milyonu aşkın öğretmen adına fidanlar toprakla buluştu. Çorum adına adına Mehmetçik Anadolu Lisesi Müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri, Çorum Orman İşletme Müdürü, Orman İşletme Şeflikleri ve Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefinin katılımı ile temsili fidan dikimi yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.