İsmail Demirci vefat etti

Demircioğulları Hafriyat Sahibi Ahmet ve Hüseyin Demirci’nin babaları, Marangozlar Esnaf Odası...

26 Mart 2015 Perşembe 17:50
 İsmail Demirci vefat etti


Demircioğulları Hafriyat Sahibi Ahmet ve Hüseyin Demirci’nin babaları, Marangozlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Resul Hafriyat Sahibi Resul Yiğitoğlu’nun kayınpederi İsmail Demirci (73) tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi  İbn-i Sina Hastanesi’nde vefat etti.


Merhumun cenazesi bugün Çanakçı Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında, göz yaşları arasında toprağa verildi.


Cenaze törenine CHP Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Marangozlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kurulu üyeleri Yakup Torun ve Satılmış Ağar, Demirci ve Yiğitoğlu ailelerinin yakın akraba ve dostları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Habercim19 merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diler.




Son Güncelleme: 26.03.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.