İşte Obruk manzaralı yeni tesis

Dodurga Beyi Sosyal Tesisleri hızla ilerliyor

18 Aralık 2017 Pazartesi 20:36
İşte Obruk manzaralı yeni tesis

Dodurga Beyi Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı yapımı tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan tesislerde kamelyalar kuruldu.

Çorum ve Dodurga’nın turizmine katkı sağlayacak olan tesis, Türkiye’nin en büyük barajlarından biri olan Obruk Barajı manzaralı yapılıyor.

600 bin TL’ye mal olacak Dodurga Beyi Sosyal Tesisi’nin ilçenin ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın talebi neticesinde, tesisin yapımı için AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun girişimleri ile Orman Genel Müdürlüğü’nden gerekli izinler alınmış, ilk etapta da 150 bin lira ödenek gönderilmişti.

Son Güncelleme: 18.12.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M POWER 2020-06-06 10:08:27

DOĞANIN ANASINI BELLEDİNİZ.ORASI ÇOK GÜZEL BİR YERDİ. HER GELEN O ÇARDAKLARIN DİBİNE ÇÖPLERİNİ ATIYOR. BIRAKIN DOĞAL KALSIN.PARA İÇİN HERŞEYİ YOK EDİYORSUNUZ