Jandarma ve AFAD yaşlı adam için seferber

Çorum’un İskilip İlçesi’ne bağlı Sorgun köyünde yaşanan olayda, Mehmet Uğur (82) adlı...

29 Eylül 2014 Pazartesi 00:15
 Jandarma ve AFAD yaşlı adam için seferber


Çorum’un İskilip İlçesi’ne bağlı Sorgun köyünde yaşanan olayda, Mehmet Uğur (82) adlı yaşlı adam akşam evine dönmeyince jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Sorgun köyünde yaşanan olayda, Sabah saatlerinde komşusunun hayvanlarına bakmak için evden ayrılarak köy yakınlarında araziye giden Mehmet Uğur'un akşam olduğunda evine dönmedi. Yaşlı adamın başına kötü bir şey gelmesinden endişelenen yakınları, Jandarma'yı arayarak yardım talep etti. Köpekli timlerle arama çalışması başlatan jandarma ekipleri de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden arama çalışmaları için destek istediler.

Jandarma ve AFAD ekiplerinin sabaha kadar süren arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Ertesi gün arama çalışmalarını sürdüren AFAD ekipleri yaşlı adamı Sorgun köyüne bağlı Karayanık mahallesinde buldular. Yaşlı adamın arkadaşının hayvanları ile ilgilendikten sonra Karaçakurt köyünde bulunan bir arkadaşına ziyaret için gitti ve geceyi o köyde geçirdiği belirlendi. AFAD ekipleri tarafından bulunan ve sağlık durumu iyi olan yaşlı adam daha sonra yakınlarına teslim edildi. 





İHA

Son Güncelleme: 29.09.2014 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.