Kafkas’ın kızının şahidi Cumhurbaşkanı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile çok sayıda bakan...

16 Ekim 2014 Perşembe 12:46
 Kafkas’ın kızının şahidi Cumhurbaşkanı oldu


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile çok sayıda bakan eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın kızının nikahına katıldı.


NİKAHI MELİH GÖKÇEK KIYDI


Kafkas'ın kızı Fehime Kafkas ile Gökhan Çil'in nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.


BAKANLAR KURULU NİKAHTAYDI


Kafkas ve Çil'in nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı Çiçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, eski bakanlar Recep Akdağ, Egemen Bağış, Binali Yıldırım ve Hayati Yazıcı ile Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan yaptı.


ANKARA VE ÇORUM’DAN YOĞUN KATILIM


Dün akşam Rixsos Otel’de düzenlenen nikah törenine Vali Ahmet Kara, Çorum eski Valileri Nurullah Çakır, Mustafa Yıldırım ve Atıl Üzelgün,  Çorum eski Belediye Başkanı Arif Ersoy, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Prof. Dr. Ahmet Samsunlu, Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, Ankara’nın yanı sıra Çorum’dan çok sayıda bürokrasi, siyaset, işadamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.


CUMHURBAŞKANI’NIN TAVSİYESİ


Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan nikah töreni genç çiftin nikahlarının kıyılması ile devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftin evlilik cüzdanlarını Agah Kafkas’ın kızı Fehime Kafkas’a teslim ederken, en az üç çocuk tavsiyesini tekrarladı. Erdoğan, “Sayın Cemil Çiçek’in anlattığı gibi, bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur dengi olur, dört olur bereket olur, gerisi Allahkerim” diye konuştu.


HEP BİRLİKTE HATIRA FOTOĞRAFI


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki bakanlar daha sonra Kafkas ve Çil ailesi ile birlikte hatıra fotoğrafı  çektirdi.

ORGANİZASYONDA FİKRET TUFAN İMZASI

Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın kızının nikah töreninde başarılı organizasyon dikkat çekti. Kafkas'ın hem milletvekilliği hem de bakan yardımcılığı döneminde danışmanı olan Fikret Tufan, başarılı organizasyonun emektarları arasında yerini aldı. Tufan, ayrıca Ankara ve Çorum'dan nikah merasimine katılan davetlilerle yakından ilgilendi.

Son Güncelleme: 16.10.2014 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.