Kızılay ilgi bekliyor

Kızılay Sungurlu'da kan bağışı kampanyası başlattı

26 Eylül 2017 Salı 14:49
Kızılay ilgi bekliyor

Türkiye Kızılay Derneği Çorum Kan Bağış Merkezi tarafından Sungurlu'da kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Kızılay yetkilileri, Atatürk Meydanı’nda açılan stantta gönüllülerinden kan almaya başladıklarını belirterek, kampanya çerçevesinde 250 ünite kan toplamayı hedeflediklerini ifade ederek, sağlık problemi bulunmayan herkesi kampanyaya destek vermeye davet ettiler.

Kan bağışı sonrasında AIDS, Hepatit C, Hepatit B, frengi testi ve kan grubu testlerinin de ücretsiz yapıldığını, bağışlanan kanların gerekli olan tetkikler yapıldıktan sonra talasemi, hemofili, anemi ve lösemi hastalarında kullanıldığını dile getiren yetkililer, ’Kan hizmetlerinde biz gereken hassasiyeti göstermekteyiz. Vatandaşlarımızdan gereken ilgiyi göstermelerini bekliyoruz. Unutmasınlar ki bir ünite kan bir hayat kurtarabilir’ şeklinde konuştu.






İHA








Son Güncelleme: 26.09.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165