Kızılırmak Sulama Projesi geliyor

AK Parti Oğuzlar Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

25 Temmuz 2013 Perşembe 19:14
 Kızılırmak Sulama Projesi geliyor


AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan,  İl Başkan Yardımcıları Rumi  Bekiroğlu, Yakup Alar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Memduh Akbaş, Mümtaz Yılmaz, Mehmet Yetim ve Eşref Yıldız ile Uğurludağ’da danışma meclisi toplantısına katıldı.

Esnaf ziyareti gerçekleştiren Bağcı ve Ceylan daha sonra Uğurludağ Belediyesi’nin hazırlanan ‘Kardeşlik İftarı’nda oruç açtılar.

‘Millet iradesine ipotek konulamaz’

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, millet iradesine kimsenin ipotek koyamayacağını söyledi.

Ceylan, şöyle dedi; “Türkiye’nin son aylarda yaşadıkları hadiseler milletimize partisine, Başbakanına, Oyuna ve en önemlisi sandığa sahip çıkması gerektiğini bir kez daha gösterdi. Gittiğimiz her yerde insanlar; muhalefete cevabımızı sandıkta vereceğiz. Huzursuzluk ve kargaşa çıkarmak isteyenleri sandığa gömeceğiz” diyor.

Bu sesi iyi anlamak lazım. Biz seçim hazırlıklarımızı başlattık. İnşallah bu seçimlerde oyumuza daha da artırarak sandıktan çıkacağız. Kimse milletin iradesine komplo kuramaz. Millet kurdurmaz” dedi.

‘Gezi ile yatıp kalkıyorlar’

AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı, ilçe danışma meclisinde yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “TBMM 14 Temmuz’da tatile girdi. Ancak 28 Mayıs’tan 14 Temmuz gecesine kadar  ‘Gezi de Gezi’ diyen bir muhalefet vardı. TBMM’de hangi kanun görüşülmüşse görüşülsün muhalefetin gündemde tutmaya çalıştığı tek konu Taksim gezi parkıydı. Gezi ile yatıp gezi ile kalkan bir ana muhalefet vardı. Bizler iktidar partisi milletvekilleri ve hükümet olarak Türkiye’nin sorunlarına çare üretmek, demokratikleşmeyi sağlamak ve 2023 hedeflerine ulaşmak için yoğun çaba sarf ettik, sarf etmeye devam edeceğiz.

TBMM 1 Ekim 2012- 14 Temmuz 2012 tarihleri arasında 143 birleşiminde 139 adet kanun çıkarmıştır.

Uğurludağ ilçesinin gelişmesi için  çalışıyoruz. Kızılırmak Sulama Projesi’nin 2013 yılı sonunda yapım ihalesine çıkılması hedefleniyor. Bağcı şöyle dedi;

Kızılırmak Projesi ihale aşamasında

Kızılırmak (Tımarlı 2) sulama projesi Çorum’un Koçhisar sulama projesinden sonra en büyük 2.nci projesidir. Bayat, Uğurludağ ve İskilip ilçelerimize toplam 86.500 dekar alan kapalı sulama sistemi ile yaralanacaktır. Kızılırmak’ın sağ ve solunda pompalarla su arazilere ulaştırılacak ve bu yolla sulanan arazilerinde verim artışı sağlanacağı gibi alternatif ürünler ekilecek ürün deseni değişecek ve çiftçimizin geliri artacaktır.

Uğurludağ ilçemiz ve 57 köyümüz içme suyu sorununu çözmesi amaçlanan Şendere Göleti projesi il özel idaremiz ile DSİ arasında çalışılmaktadır. Yaklaşık maliyeti 20 milyon TL olan bu projenin gerçekleşmesi için çaba sarf ediyoruz. Her ilçede halkımızla birlikte olarak taleplerini, sorunlarını dinliyoruz görüş ve önerilerini alıyoruz. Hükümet politikaları ve uygulamaları hakkında düşüncelerini dinliyoruz

Milletimizin başbakanımızın arkasında olduğunu görüyor ve çalışmamız, azim ve kararlılığımız artıyor. TBMM açılana kadar Çorum’da olacağız ve buradan aldığımız görüş ve önerileri ve milletimizin bize verdiği pozitif enerji ile Ankara’ya dönerek ve daha çok çalışacağız. Siyaseti ve siyasetçiyi dar kalıplara sıkıştırmak isteyenlere rağmen biz bu ülkemizi her bir sorunu için çalışacak daha müreffeh, daha demokratik ve daha özgür bir Türkiye’nin inşasını sağlayacağız.”




Son Güncelleme: 25.07.2013 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.