Kombi bakım ücreti belirlendi

Kombi bakım ücret tarifesi belirlendi

23 Eylül 2017 Cumartesi 17:40
Kombi bakım ücreti belirlendi

Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası, elektrikli ev aletleri tamircisi ve beyaz eşya servisi üyelerini istişare toplantısında bir araya getirdi.
Toplantıda ise kombi bakım ücreti tarifesi belirlendi.

İkinci Bahar Lokantası’nda gerçekleştirilen toplantıya Oda Başkanı Hikmet Göktepe, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda elektrikli ev aletleri tamircisi ve beyaz eşya servisi temsilcisi katıldı.

Sektördeki sorunların ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı toplantıda kış aylarının gelmesiyle birlikte çok sayıda çantacı diye tabir edilen kombi bakımcısının türediği, Çorumlu vatandaşların bu kişilere itibar etmemesi ve işin ehil kişilerce yaptırılması gerektiği ifade edildi.


Kombi arıza ve bakımlarının işin ehli olmayan kişilere yaptırılması halinde kombilerde daha büyük sorunlar yaşandığına dikkat çekilen toplantıda bu yılki kombi bakım ücreti de 70 TL olarak belirlendi.


Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe de, sıhhi tesisatçılardan kombi bakımı yapmamalarını isteyerek, Çorumlu vatandaşlardan da kombi bakımlarını odaya kayıtlı elektrikli ev aletleri tamircisi ve beyaz eşya servisi üyelerine yaptırmalarını istedi.









Son Güncelleme: 23.09.2017 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.